torsdag 12 november 2009

Trött

Ännu en dag gryr och jag inser att min lilla Emma...har nästan vuxit ur alla sina byxor!! Hon har 2 byråer, fulla med kläder och då massor med jeans. Både inhandlade och ärvda. Men de flaggar på halv stång eller så går de inte att knäppa osv... Jag MÅSTE inhandla en helt ny garderob, till henne verkar det som. Varför hinner jag aldrig med? Jag köper kläder kontinuerligt MEN ändå uppstår den här situationen hela tiden....ja, inte HELA tiden - men det händer titt som tätt.

Idag måste jag försöka komma iväg och handla. Det gapar tomt i kylen. Sen är det utvecklingssamtal med Emma kl 14:45 och det ska bli spännande. Hon har så höga krav på sig själv. Jag ser Sanna (min stora tjej) så mycket i Emma. Ibland undrar jag om det är vi som skapar de där kraven - men jag hör mig själv säga hela tiden....att man måste inte kunna allt, man måste inte vara bäst, bara man gör sitt bästa osv...så eg tror jag inte det kommer från oss.. De är skapta så eller är det samhället, kamraterna osv som gör att det känner dessa höga krav på sig, redan som små.


Ha en bra dag idag i höstmörkret och tänk på att det kommer ljusare tider så småningom.....
Kram Annika

2 kommentarer:

Monica sa...

Hej!
Funderade vart du tagit vägen. Livet vet man aldrig vilken väg det tar. Allt snurrar så fort när man blivit vuxen. Vi åker ialla fall till Thailand i 14 dagar och det ska bli skönt. Har varit turbulent här under hösten också men inga tragiska händelser, mest stress.

Monica

Therese sa...

Fin blogg du har!