måndag 22 december 2008

HEARTBREAK HOTEL & NY STICKNING

Så suverän film..jag älskar verkligen den sortens svenska filmer...Maria Lundqvist (alias "Sally") och Helena Bergström i Colin Nutleys - bägge är verkligen helt underbara i "Heartbreak Hotel"! Många goda skratt och jag tappade bort mig ideligen i min nya stickning! Det är som tur är - inte så invecklad, men några mönstervarv är det...och då kan jag i princip tappa bort mig!

Började igår kväll på "Old Shale" eller "Feather and Fan" ett mycket enkelt mönster, som består i 4 varv som upprepas. Kul och enkelt framför TV:n.

Idag har vi haft födelsedagskalas för mellantjejen Moa som fyller 12 år dagen innan julafton och ätit gott! Det blir alltid fullt hus när alla kommer...och eftersom jag varit sjuk ett tag nu så kände jag mig alldeles urlakad, när siste man stängde dörren om sig...! Men hon satt sen och räknade sina finanser - i år har hon bara önskat sig pengar och det är ju klokt! Tjejen gillar...ne älskar att shoppa, så vad kan vara bättre?

I morgon 9:15 har jag en ny läkartid på vårdcentralen - känner mig i och för sig bättre MEN är fortfarande såååå trött! Klarar mig inte igenom en dag utan att sova i ett par omgångar OCH där känner jag inte igen mig själv, kan jag säga! Jag som alltid är i full gång...blir så besviken, allt med julstöket och handel..har liksom fått läggas åt sidan och jag har hela tiden tänkt, att i morgon känner jag mig säkert bättre....ja, bättre men sååå jäkla trött! Och förkylningen sitter fortfarande kvar i kroppen, det känner jag! Men jag saknar mitt jobb....=((

Nu ska vi se ännu en film och mumsa lite ostkaka...och SÅKLART STICKA!!

Kramis mitt i julstöket allesammans! Puss Annika

2 kommentarer:

Maggan sa...

Tittar in så här på kvällskvisten mellan stickning och bakning för att önska dej en riktigt God Jul!!

Häxmamman sa...

aaa, visst är den härlig denna film, jag diggar också dessa skådespelare...

Jag är förtjust i de flesta filmer vet inte om det är för att jag ser så dåligt och det blir så jobbigt att hänga med i text och film samtidigt...

Nä, de kan det inte vara, kanske, en del svenska filmer, gamla filmer ser jag också som Molins filmer...

Visst är det händigt när barnen önskar pengar, hade ömse barn som ville ha pengar och ömse som ska ha julklappar...

Gick på Barnens hus i Sundsvall och kikade och det finns så mycket man vill köpa till barnen...

Ha ett gott nytt år/Nyårskramar