lördag 3 maj 2008

MARKNAD & REGN!

Lördag och Marknad & REGN förstårs! Har varit iväg på marknad och som vanligt så jagade jag GARN....men hittade inget som föll mig i smaken. Men vi åt varsin "Sovilaki" som va så torr som fnöske...grillspett som va halvrått, liggandes i en torr och hård baguette med tsatsikisås, en halv tesked på sin höjd!! Sammanfattningsvis = det såg supergott ut MEN va i själva verket ingen smakupplevelse precis!! Men vi blev 300 kr fattigare - tänk va mycket GARN jag kunde fått för de pengarna =)) Men ibland går man på pumpen, så är det bara!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Annars va det som alla andra marknader - mycket folk, karuseller, lotter, mycket fina hantverk, kläder - mellandottern köpte en jättefin kort klänning till skolavslutningen (jag tycker det ser ut som en lång tröja - men det är tydligen en klänning! Tonåringen köpte en huvtröja med Tokio Hotel på - vad annars?? Lillan köpte tavlor som ska målas för egen maskin, så lite fick vi med oss hem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Har snart virkat min spindelsjal klar och har redan börjat fundera på kommande projekt! Jag funderar på sticketui, som fanns beskrivning med i Hemmets Journal för lite sen....tänker justera/ändra lite! Jag har nyligen i veckan, inhandlat fiffiga förvaringsanordningar till min egna lilla GARNhörna bredvid soffan. En modell större plasback med viklock, en mindre plastback med små fack, liknar ett stort syskrin och en vi stor korg med handtag. Där ryms mina virknålar i olika storlekar och lite annat smått och gott. Under har jag lite aktuella mönster och garn.


Sen köpte jag egentligen två sådana här vita korgar innan jag hittade den jättestora backen.. men en vit korg fick bli kvar tillsammans med de andra två backarna. Kanske blir det lite ordning & reda i mitt lilla GARNlager nu?! Det "stora GARNlagret" ska vi bara inte prata om...det har jag i källaren i ett EGET RUM! Jag har nog GARN så jag klarar mig livet ut - men mycket vill ha mer! Jag är helt klart BEROENDE AV GARN - och det är helt UNDERBART!

Ha en skön Lördag allesammans! Kram Annika

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag är alltid undersöka online för tips som kan gynna mig. Tack!